30. august 2012

Frem fra glemselen..

Tidligere har jeg postet mange FØR tråder og lovet å komme med ETTER bilder.. Men så går det rett og slett i glemmeboken..


Jeg postet et prosekt om en forferdelig kjellertrapp i denne tråden her : 

Kjellertrappa er laget i betong, veggene i betong.. alt i dette huset var laget i betong! Gjett om jeg hater betong! Da vi kjøpte huset så vi for oss mange prosjekter.. prosjekter som det aldri vil bli noe av. Det å rive en vegg eller en trapp i treverk er jo ingen sak. Men massiv betong.... Det er virkelig noe ganske annet. Vi har tatt bort to vegger i kjelleren.. og vi brukte ukesvis med slagborr, slegge og en sånn betongsag ting... Hele familien bar stein i bøtter i dagesvis og vi pusta betongstøv i lange tider. NEVER AGAIN for å si det sånn!


Så i kjellertrappa ble det malt satt på panel på den øverste delen hvor det var mulig å feste panelen.. Betongen og trappa ble malt og jeg kjøpte teppe til trappen på Ellos. Det gjenstår en list mellom muren og panelen.. men den må limes på.. så det tar vi en dag vi vet vi ikke skal fly opp og ned av kjelleren.. Må sette lista i spenn så den ikke faller ned før limet har herda.. hehe... Også skal vi feste den ledningen som henger der og slenger.. Men det er jo fort gjort.. (kremt... den har hengt sånn i flere måneder!!!)

Noen ganger går altså ikke ting etter planen, og man må nøye seg med alternative løsninger. Jeg blir depp av sånn og mister litt motet. MEN.. Nye alternativer kan jo også føre til nye muligheter... Min mulighet var å få den lekre lampa der :) Minner meg om Marokko =)

Ha en flott dag alle sammen =)

2 kommentarer:

 1. Trappa ble jo fin, fin med litt maling:)
  De små "teppetrinnene" fra Ellos skal jeg også ha i vår kjellertrapp når vi er ferdige med å male!
  Jeg har lagt ut en ny giveaway i dag, kanskje du vil trekke noen lodd?

  Klem Veronica

  SvarSlett
  Svar
  1. Teppetrinnene fra Ellos er billige, fine og geniale når andre løsninger er umulig.. Bare synd de er vanskelige å klippe/skjære til.. men med riktig verktøy går vel det sikkert bedre også.. (Pga at trappen ikke er standard verken opp eller ned eller rundt om kring så måtte jeg klippe av en cm her og der... )

   Slett

Takk for at du vil legge igjen noen ord hos meg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...