19. september 2012

Helt uretusjert.. Lecasoverom nightmare..

Hehe..  ja jeg lovet å blogge om mitt forferdelige soverom! Har gitt opp helt og gidder ikke å løfte en finger før vi skal pusse det opp!


Soverommet har fargen LUN på veggene. Da vi flytta inn var dette rommet KNALLORANSJE! Han som bodde her før jobba med skiltmontering, så jeg har en følelse på at det var sånn restemaling fra noe veiarbeid. For fargen var identisk med den oransje fargen som de bruker langs veiene!

Vi har jo fargen lun i stua, og hadde litt maling til overs. Den ble lett brukt opp til å dekke over de grusomme veggene. MEN.. det skal legges panel her på sikt og taket skal males et siste strøk. Gulvet er nytt og helt greit :)

Senga er en Svane Exellent.. Beste senga jeg noensinne har ligget i! Vi har dog valgt å benytte en IKEA madrass vi kjøpte rett før. Vi prøvde nemmelig å gi den gamle senga en sjanse til ved å kjøpe den dyreste overmadrassen vi fant på IKEA. Overmadrassen var fantastisk god, men vi måtte fortsatt ha ny seng! Så da beholdt vi sengegavlen og kjøpte oss en svane kontinental som vi satt forann.


Jeg har verken fancy sengepledd, nystrøket sengetøy, flotte nattbord eller førti pynteputer i senga. Men senga er heldigvis god og ligge i for det ;)


MEN det er lov å glede seg innamari til den dagen sengegavlen er hvit, at jeg har hvite fine nattbord og grå delikate vegger. =)


Sånn... nå skal jeg sette meg i skammekroken og finne på noe nytt og koselig og blogge om!

8 kommentarer:

 1. Heisann. ;)
  Jeg "fulgte" etter deg fra Aqua-Lady`s blogg. Måtte jo bare se innlegget ditt om soverommet. Jeg synes det var fint jeg. Tøff farge på veggene, signalfargen hørtes skrekkerlig ut. Stemmer for ikke strøket sengetøy, da det er en ting jeg hater å gjøre. ;)
  Takk for titten.
  Hilsen Eline. ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg syntes også at det var tøfft første gangen jeg så det.. selv med den grusomme fargen så jeg potensialet.. men nå 3 år senere er jeg så lei at jeg dør.. Ikke går det an å henge opp noe heller vettu. Lampene er det rett og slett et under at henger der enda!

   Slett
 2. Hihi...ikke mye strøkent sengetøy her heller...det blir jo krøllete med en gang!!
  Syns sover-rommet ser lunt og koselig ut...
  Vi har også svane seng og den er knallgod!!
  Kjekt med drømmer og planer...i alle fall sov godt frem til det!!
  klm ingrid l

  SvarSlett
 3. He he. Ja mur er ikke det letteste, det vet jeg. Men synes du har fått det fint alikevel. ;) La meg til som følger hos deg også. ;)
  Koselig at du tittet tilbake.
  Nå skal jeg bla litt i bloggen din å kose meg ;)
  Ha en fin kveld. ;)

  SvarSlett
 4. Jeg synes faktisk den veggen var tøff og rustikk!

  SvarSlett
 5. Hei:) Synes ikke rommet var så ille som du kanskje synes;) Fargen var fin:) Men hvis det er slik du fler det for rommet, så må jo du nesten få bestemme det selv:) Blir spennende og se hvordan det blir;)
  Er forresten ny her, men jeg tenker jeg blir jeg;)♥ Koselig var det:)
  Ønsker deg en fin kveld videre:)
  Klem

  SvarSlett
 6. Jeg likte igrunnen den lecaveggen akkutat sånn den er nå, men det er klart, forandring fryder. Lukke til. D

  SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen noen ord hos meg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...