26. november 2011

Lenge lenge siden sist og MYE har skjedd!

Uff.. jeg har ikke hatt tid til å blogge eller i det hele tatt tenke på interiør siden jeg kom hjem fra Europaferien i sommer. Men tenkte nå å sette av helgene til litt blogging igjen da jeg har det så mye penere hjemme når jeg holder på med slike ting :)

11.11.11 giftet vi oss! Dagen har vært planlagt lenge, det skulle være lite og intimt og jeg skulle IKKE være hvit brud. MEN jeg endte opp som hvit og flott brud og sprakk budsjettet til de grader selv om vi holdt selskapet hjemme med kun familie og hadde koldtbord. Duker, servietter, finne riktig glass og servise, brudebukett, pynt og stas.. og nesten 5000kr bare i drikkevarer! Nå har vi mye igjen som kan brukes som julegaver og helgekos i alle fall over til neste år! hehe..

Her står vi lykkelige utenfor tingretten.. brudebuketten har jeg laget selv og de flinke søstrene mine har ordnet håret mitt :)
 Dagen etter vielsen dro vi på bryllupsreise til Marokko! Der var vi i en uke og kosa oss gløgg ihjel! Vi ønsket oss lommepenger til reisen i bryllupsgave så vi levde i sus og dus der nede og ble forelska på nytt :) Har fått så mange fine presanger, så jeg skal vi et innlegg bare for å blogge om alt det flotte! Blandt annet er jeg nå en stolt eier av Villeroy&Boch sitt kaffeservise Grey Pearl til 6 personer :)
Alt med bryllupet har vært fantastisk bortsett fra at jeg har tatt med meg en lei magebakterie hjem og derfor har vært sengeliggende (og dosittende) i over en uke nå..

Videre har jeg begynt på skolen. Så til neste år er jeg endelig autorisert helsesekretær!

Kommer tilbake med flere blogginnlegg og gir dere bilderas fra både nytt interiør, gaver, bryllup, ferie osv... Nå om dagen blir det også tatt en del fine julebilder tenker jeg :)

Håper det går bra med dere alle sammen! Så får dere oppdatere meg om jeg har gått glipp av viktige ting ;)

Kos og klem fra Moxa

2 kommentarer:

 1. Gratulerer sååå mye som nygift:):) Så koselig med innlegg fra deg igjen og høre at bryllupet ble så flott:):)

  Vi skal ha et stort bloggtreff i byen 14. januar, bare få plasser igjen. Du kan lese om det på bloggen og melde deg på til storstepia@hotmail.no.

  God bedring klem :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye med bryllupet! :):)
  Nydelig kjole du hadde.
  Kjedelig å bli syk etter turen, men håper du snar er frisk igjen! :)
  Ha en fin dag videre.

  Klem

  SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen noen ord hos meg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...