12. juli 2011

FERIE og nybakt tante!

Ja, da har tiden kommet til å pakke kofferter og gjøre huset ferieklart. Vi skal ha svigermor boende hos oss som skal mate katter, fisker, vanne blomster og ikke minst hun skal holde de skumle ferietyvene unna! Hunden vår skal på ferie hos faren min, og skjenner jeg faren min rett vil nok hunden legge på seg et par feriekiloer også :) hehe..

I går var jeg på clas ohlsson og kjøpte strandvesker. For å få smart pakking i bilen syntes jeg faktisk disse var mye enklere og pakke. En til håndklær og badetøy, en til sengetøy, en til ditt og en til datt..
 Pakking er under kontroll.. Men så skal jeg vaske klær, ta oppvask, støvsuge og klippe plenen. Vil ikke overlate huset til svigermor når det ser ut som en krigssone her heller..

10 Juli ble jeg også tante til vakre lille Amalie!
Det var tantebarn nr 5 i rekken og til høsten kommer nr 6 :) De er så søte disse vakre små. Lille Amalie kom 3 uker før termin, men jeg syntes hun er alldeles vakker, ferdig og velskapt! 
*Stolt Tante*

Nei, nå skal jeg hoppe over til pakking igjen:) Det blir nok litt ferieblogging også tenker jeg, det var internett i leiligheten :) Kameraer er lagt frem med nye minnekort, opplada batterier og ladere er pakket ned! Så da blir det bilderas etterhvert :) Første stopp blir en natt i Tyskland, deretter tar vi ting som det kommer.. Alt vi har planlagt er at vi har leilighet i 1 uke fra lørdagen i Kroatia :)

Ha det flott alle sammen!

Blogging om ferien: 

4 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye som tante igjen. Hun er helt nydelig. Nydelig navn, ønsker også å kalle barnet mitt senere. God ferie. Kose dere masse. Å kjøre nedover med bil har vi også gjort noen ganger. Altid fine ferier og får sett mye. God tur og god sommer! Klem :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer som tante!
  Jeg venter selv en liten prinsesse med termin om bare to dager! venter spent!

  God Sommer!

  SvarSlett
 3. Gratulerer såå mye med den vakreste lille tulla:):) Blir jo helt babysyk! ;)

  Har vært litt dårlig på å kommentere i det siste jeg, sommeren flyr så fort unna:P
  Men vi får få til et treff på sensommeren vel:)

  Ønsker dere en super ferie hvertfall:):)
  jeg skal jobbe ett par uker til, før vi skal ha ferie i august.

  Klem Lise

  SvarSlett
 4. Hei :)
  En sarpejente bosatt i Fredrikstad må man jo hilse på :) Jeg er en vestlandsjente bosatt i Fredrisktad :)

  Koselig blogg du har!
  Håper dere har det flott på ferie!

  Hilsen fra
  Laila Johanne

  SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen noen ord hos meg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...