4. juli 2011

Fremtidsplaner

Da var helga over.. Sykdom har preget helgen, men vi kom oss igjennom det også. Ennå ikke helt på plass, men vi er i det minste på god vei sånn helsemessig. Sånn for å skikkelig ta prikken over i'en avsluttet like så godt ungene det hele med en runde øyekatarr nå på slutten.

I kveld håper jeg formen er såpass at jeg kan henge opp et par hyller og noen bilder. Gikk jo litt bananas med zinkspray i forrige uke og det er mye jeg ikke har visst dere enda ;) Du verden så mye zinkspray det er på en sånn boks! hihi... 

Også må jeg få vasket sofaen.. men sitter å funderer på hva som er best og vaske med? Tidligere har jeg brukt en salmiakk og grønnsåpeblanding.. men sliter med å få det rent. Trekka til putene kan jeg heldigvis hive i maskinen, men armlenene ser grusomme ut nå! Må alltid ha storrengjøring etter en sånn sykdomsrunde.. litt godt og vaske møkka og bakteriene ut av huset..


Nå er det forresten 9 dager til vi drar på ferie. Pappa skal passe hunden og svigermor skal bo hjemme hos oss for å mate katter, fisker og vanne blomster. Vi kjører til Kroatia og vet ikke helt hvor lenge vi blir borte. Jeg regner med at bærbar tv/dvd til bilen og 2 stk psp med spill blir en god investering når vi skal ta en slik europareise med ungene.. hehe.. mon tro om vi ikke trenger en aleneferie bare jeg og moxamannen når vi kommer hjem! Neida, ungene elsker å kjøre bil.. vi har vært i nordnorge et par ganger med bil og det går helt fint :) Så da går det vel bra når vi kjører sydover også!

Nå skal jeg lene meg tilbake med kaffekoppen og se ferdig 2 gode venner med ungene før vi ser om vi orker en liten tur ned på stranda :)

God sommer! Klem fra Moncia
(er det mange skriveleifer her nå er det fordi at hjernen er i dvalemodus)

4 kommentarer:

 1. Så godt at dere har kommet dere igjen :-) Her lå Bustemannen rett ut på lørdag, men var heldigvis i farta igjen i går :-)

  Misunner dere bilferien, det er jo så koselig med slike turer. Håper du husker kameraet så vi kan få noen glimt når dere kommer hjem ;-)

  SvarSlett
 2. Utrolig kjedelig at dere ble syke hele gjengen altså:( Vi hadde jo gleda oss til å møte deg.. men det var ikke bare deg det ikke passa for, så vi får møtes igjen etter sommeren:)

  Kos dere masse på tur da:)

  Stor klem

  SvarSlett
 3. Hei.

  Så koselig å finne bloggere fra Fredrikstad. Fikk et hint av Lise, skjønner du. Jeg er også herfra. Skulle egentlig vært med på bloggtreffet, men måtte melde forfall. Hadde vært koselig om du hadde blitt med neste gang. Ille spent på om jeg vet hvem du er.

  Blir godt med ferie nå. Kroatia hørtes fint ut. Mange skryter av landet.

  Ha en fin ferie.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 4. Er innom en liten rask runde.. Da jeg sa vi var på bedringens vei var visst det falsk alarm.. nå er minstemann slått rett ut med 39.5 i feber... øyekatarr og skikkelig tett i brystet stakkars..

  Nei, dette har vært en tøff uke skjenner jeg :( Nå krysser jeg alt jeg eier og har for at vi blir friske frem til ferien xxx

  SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen noen ord hos meg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...