23. juli 2012

Gammel flott kommode

Jeg har fått i hus en gammel skjønn kommode, et lite skap og et nydelig konsollbord. I dag viser jeg dere kommoden. Hadde egentlig tenkt å male den hvit, men det orginale treverket er så vakkert i seg selv, så jeg beholder den slik den er :)


Aner ikke hvor gammel kommoden er, men den er sååå vakker! Inne i et par av skuffene står det skrevet et par navn med vakker håndskrift, men datoen er selvfølgelig slitt bort...

Kommoden har vakre utskjæringer på sidene og føttene er et kunststykke i seg selv. Bildet er dessverre ikke av det beste.. selv om bildet er tatt i dagslys måtte jeg ha blitz på for å få frem kommoden... Sommeren er liksom ikke mye å skryte av i år.. nå klokken 9 på morgenen er det så mørkt og trist at jeg seriøst vurderer å tenne litt levende lys og lene meg til bake i sofaen med en kopp kakao.. (skikkelig sommerfeeling!!.... not...)

Gleder meg til vi får nytt gulv i stua.. Vi har sett på et eikegulv som er hvitvasket og lekkert! Er jo eikegulv som ligger der fra før av og.. men det er så gult og stygt... Egentlig skulle gulv og tak hvert tatt denne sommeren.. men vi har bestemt oss for å rømme landet i stedet... Den ene uka i mai, hvor det var knallvær her hjemme så var jo vi på Malta... med dårlig vær der! Ellers har vi jobba de andre dagene sola har vært på snarvisitt..

Så for å få bikiniskille i år må vi nok sydover. Nærmere bestemt Kroatia :)  Gleder meg som en unge!


2 kommentarer:

 1. Kjempefin kommode,det er så fint med litt gammelt innimellom alt det moderne!!
  Vi har også tenkt å legge nye gulv og da blir det lyst eikegulv her også,for det "gule" gamle eikegulvet har virkelig gjort sin misjon!!
  God tur sydover,vi er akkurat kommet hjem etter 2 uker i solen og det er bra,for her hjemme er det jo HØST...
  Fiiin dag ønskes deg,klm ingrid l

  SvarSlett
 2. Så flott kommode, og så spennende da med skrift på innsiden:)
  Kroatia er så absolutt et av mine favoritt reisemål, kos deg, og god ferie, klem fra Agnete:))

  SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen noen ord hos meg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...