5. desember 2012

Instagramoppdatering

ja.. her har det vært lite tid til å ta frem kamera og blogge litt i det siste. Vi er ferdige med julegaver (nesten), julemat som kan handles inn er i boks (fryseboks) og vi er i ferd med å male taka hvite. Noe vi trodde skulle gå fort og greit, men som var er fysisk og psykisk utfordrende enn vi først hadde antatt. Så ting tar tid.. men fy det blir fint :)

Så for å ikke virke helt fjern, viser jeg litt fra instagram frem til jeg får somlet meg frem med kamera og knipset lyse fine bilder av stua :)

Nye grå gardiner :) Elsker dem! Når taket her blir hvitt og blir det sikkert kjempe lekkert! (kommoden og skapet er brunbeiset... ikke sorte ;).. Spisestua derimot er mørk grå :) 


Her ble altså plassen til det flotte bildet vi fikk i gave. Med gråe gardiner og litt mer farge i stua, syntes jeg det ble så lunt og hjemmekoselig.

Her har taket blitt hvitt! Psst.. noen som vet hvor de selger lyslister i led som er varmhvite? De såkalt varmhvite på IKEA var nemmelig langt fra varmhvit i alle fall... kaldblå er vel mer riktig...

Årets adventstaket

Lilla julestjerne! Fineste jeg noengang har sett! Moxamannen gikk bananas i blomsterbutikken han til og med... skikkelig fine :)
Årets kaldenderpakker i kurver dette året.. kjempe fine syntes jeg :)

I morgen skal vi kjøre Moxamannens bestemor til Gardemoen, og da tar vi en tur innom IKEA på vei hjem... ikke meg imot :) Vi skal prøvesitte en karlstad vinkelsofa og titte litt på kjøkkenfronter.. Vi skal etter planen ikke handle noen ting. Bare titte for å se hva vi evt. skal spare penger til. Jeg gjentar.. vi skal etter planen IKKE handle noen ting... så gjenstår det å se da... hihi...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du vil legge igjen noen ord hos meg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...