9. februar 2014

Kjøkken... det vanskelige løpet..

Vårt kjøkken er et mareritt.. Jeg har blogget om det mange ganger, og på bilder så ser det ganske greit ut. Ikke fint.. men ikke akkurat stygt heller. MEN... vi finner altså ikke motivasjoen til å løfte det til nye høyder. Vi prøvde å bytte knotter, male dører og halvveis har vi halvhjertet slengt opp noen rester i fra baderomsflisene på veggen. Ikke særlig pent, og slettes ikke ferdig. Mangler fug og lister både her og der. Det var knallblå keramikkfliser bak, så det var rett og slett bare et rop om å kamuflere sjokkfargen som var der..Vinduene var gamle og det blåste rett og slett tvers igjennom dem. Mannen vil ha rene rette linjer, mens jeg egentlig vil ha prega profilerte lister. Vel.. jeg tapte.. Det ble rette lister denne gang. Og vedlikeholdsfrie vinduer. Deilig og praktisk tenkte vi. MEN.. alt av sånne vinduer går jo innover. Og DET tenkte vi ikke på når vi slo til på et tilbud vi ikke kunne gå ifra. Snakk om å drite på draget.. Men men.. det er varmt og lunt nå, selv om det ene vinduet fortsatt mangler lister. Vi må nemmelig hogge vekk flisene for å få plass til den nye lista.. og da ble vi satt litt i tenkeboksen.. skal vi ta bort alt av fliser? Legge panel? Nye fliser?Vi ønska oss ny kjøkkenbenk.. vi sikla litt på valnøtt.. men var usikre. Jeg er veldig glad for at jeg hadde valnøtt beis.. For jeg beisa en liten del av benken for å se om vi likte fargen. Det gjorde vi selvfølgelig IKKE. Så da blir det nok til at vi enten går for en drivved-typ benkeplate. Det vil nok bli kjempe lekkert da vi også skal slipe gulvet og beise det med drivvedbeis og lakke etterpå. Har jo noen møbler i valnøtt, så det var derfor vi vurderte en benkeplate i valnøtt.

Til jul fikk jeg symaskin.. og jeg har kjøpt deilig grått tykt stoff på ikea som jeg skal sy liftgardiner av. De gamle liftgardinene er tatt ned og demontert slik at jeg kan bruke de som mal. I mellomtiden henger det et par roll-up gardiner der fra jotex. De kosta så og si ingenting, så greit som "i påvente av noe bedre gardiner"...


Vi har også fått oss en Smeg gasskomfyr... LOVE IT! Aldri mer keramisk topp her i huset. Vi elsker å lage mat med gass!

Nei, nå skal jeg late beina mine litt i sofaen mens Moxamannen skal trå til å lage hjemmelaget fiskeburger :) Sjekk våren er her snart... skikkelige skudd på syrinen!!!!


Sjekk syringreinene jeg plukka i hagen i dag!! Våren er her snart :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du vil legge igjen noen ord hos meg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...