8. februar 2014

Long time.. no see..

Det siste året har ikke bydd på mange muligheter for blogging. Men det betyr ikke at jeg har ligget på latsiden interiørmessig. :) Har fått gjort en masse og fått nesten en ny stil her hjemme. Masse bilder kommer etterhvert :)
Tenkte jeg skulle børste støv av bloggen og starte med nye blanke ark. Nytt design, nye innlegg og forandre litt på hva jeg blogger om. Hoveddelen vil fortsatt dreie seg om interiør og hverdagsgleder, men det har seg nå sånn at jeg faktisk er på vei til å bli "naver" en stund. Kroppen jeg har fått tildelt er feil skrudd sammen og det er litt rusk i systemet, (B-varekropp) og får å gjøre det beste ut av min livssituasjon og for å ikke bli helt grønnsak, har jeg lagt  om livsstilen. Jeg gaper ikke over alt på en gang. Dette er ingen diett, men et forsøk på å endre mitt levesett og mine uvaner.. en ny livsstil! Jeg trener mer, spiser mindre og er mer bevisst på hva jeg putter i meg.

Gjennom aktiv på dagtid, som er et supert tilbud i Østfold i samarbeid med Nav, så har jeg slengt meg på å trene litt på Friskis og Svettis. Jeg prøver å trene 2-3 ganger i uka. I tillegg går jeg tur med hunden vår hver dag og gymper litt hjemme på stuegulvet på fridagene..

Jeg har blitt veldig opptatt av klær og utstyr.. (30 års krise???) Så en ny treningstights, en kul drikkeflaske eller til og med et par svettebånd til håndledda motiverer meg masse og gir meg masse treningsglede..  Det trenger ikke å ha noe med trening å gjøre en gang..

I og med at en ny livsstil preger mye av min hverdag ønsker jeg også og dele den med dere. Godt for meg å ha noen å dele motbakker og fremgang med :) Kanskje vi er flere i samme bås som kan oppmuntre hverandre ?Anyway...
Bloggen min er personlig.. ikke noen ren interiør eller en kjempe kul mammablogg.. Nei.. jeg deler bare det jeg er opptatt av mest for meg selv, også håper jeg at flere der ute også kan ha glede av det :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du vil legge igjen noen ord hos meg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...