3. mars 2015

AltHelse – LCHFI’m back!!!
Før drev jeg nettstedet AltHelse med fokus på det alternative. Noen husker kanskje den nettsiden?? Mange var aktive på forumet og flere skjenner jeg den dag i dag :)
Jeg fikk barn og en del utfordringer i livet som gjorde at jeg valgte å legge ned hele siden.
Jeg har aldri klart å legge publiseringsbiten helt fra meg og har i mellomtiden prøvd meg på interiørblogging med Moxas Univers (denne bloggen) og vært aktiv på instagram med lavkarbomat under nicket MOFRJO.

I det siste har jeg tenkt mer og mer på AltHelse. Siden jeg var aktiv «redaktør» i AltHelse har mye endret seg for min del. Først fikk jeg jobb som nattevakt og stortrivdes der. Jeg jobbet hjemme i et privat hjem og passet på et pleietrengende barn. 10 timers nattevakter pluss at jeg pendlet 55min for å komme meg til jobb ble på sikt for mye. Med 3 barn, mann, hund og hus ble 12 timer vekk fra hjemmet en altfor stor belastning med hypotyreose og fibromyalgi i bagasjen. Så det sa stopp en dag og jeg fikk et TIA anfall på jobb. Nå 4 år etter TIA anfallet sitter jeg på arbeidsavklaringspenger fra NAV og skal i gang med å søke om uføretrygd. Ikke noe morsomt, og et slag mitt i trynet! Jeg har prøvd meg ut i arbeid og aktivitet uten hell. Jeg har utdannet meg til helsesekretær (legeserkretær) og jobbet en sommer på patologisk avdeling på sykehuset Østfold. Stortrivdes der også.. Men helsen strekker ikke til. Helsen har sviktet på flere områder, mest av alt psykisk. Ting jeg har slitt med hele livet ble for mye for meg og takle når støttemuren min falt. Det som ikke syntes på utsiden er desto verre på innsiden. Hodet mitt jobber på høygir hele tiden og jeg er totalt svekket for krefter. Jeg fungerer i det daglige og har det fint.. men så fort jeg skal gjøre litt mer så kollapser jeg. Dette kan jeg fortelle mer om senere..

Som sagt har jeg tenkt mer og mer på AltHelse i det siste. Jeg ønsker å ta frem hjertebarnet mitt igjen og bruke AltHelse som både blogg, informasjon og som et verktøy for meg personlig. Når man er trygdet trenger man rett og slett noe som holder en i gang.. Det er viktig for meg og ikke bli helt borte… i stedet for å gjemme meg bort under dyna, kanskje jeg kan skrive en artikkel eller et blogginnlegg i stedet.. Jeg tror det vil gjøre meg godt..
Jeg har ikke tenkt å ha AltHelse oppe med forum, linkdatabaser, spåtjenester, nettbutikk osv… Jeg vil åpne artikkeldelen av AltHelse og skrive nye artikler!  Jeg savner å drive research og skrive… ta bilder…  Siden jeg drev AltHelse sist har jeg som sagt utdannet meg til helsesekretær. Jeg har fått mye lærdom som har gitt meg et bredere syn på kropp og helse. Jeg forstår hva som skjer i kroppen og syntes det er interessant hva som skjer helt ned på cellenivå. Jeg søkte til og med på medisinstudier!! Men fikk dessverre avslag 2 år på rad.. og deretter slo jo helsa meg i dørken.. April 2013 så la jeg om mitt kosthold til LCHF. Lav karbo – Høy fett. Det har gjort at hverdagen er enklere og håndtere.. hverdagssmertene til fibromyalgien er bedre og som bonus går jeg ned i vekt. Veldig sakte og veldig opp og ned… men jeg går ned..  Og denne reisen er vel det jeg vil skrive om på AltHelse nå..Følg også min reise på instagram ;) MOFRJO

Det alternative som krystallterapi, healing og tarot osv har bleknet i livet mitt. Det fascinerer meg fortsatt, men det er ikke noe jeg driver med. Nå har jeg fokus på at jeg lever her og nå. Jeg tenker over hva jeg gjør, hva jeg spiser og hvordan jeg tenker.  Noen syntes kanskje det er synd og legge healing og tankekraft på hylla.. men om man fjerner new age og den alternative termen.. så blir faktisk healing og tankekraft et helt vanlig verktøy i hverdagen. Det er ikke hokus pokus. Men det handler om å ha kontakt med seg selv og sine egne vibber. 

Jeg kommer til å fortelle mer senere.. litt om gangen.  

Håper dere vil følge meg videre her inne :) Selv om det ikke er hovedfokus på inteiør som på Moxas Univers.. ellers alternativt som på AltHelse.. så tror jeg dere vil få mye ut av det jeg kommer til å publisere (oppskrifter, inspirasjon, hverdagsbilder osv) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du vil legge igjen noen ord hos meg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...