5. mai 2015

30 årskrise - Hud, koreansk kosmetikk og sånt

Så havnet jeg her.. "30 års krisa".. Livredd for å få rynker og slapp hud og har kastet meg ut i en jungel jeg aldri har vært i før. Jungelen jeg prater om heter HUDPLEIE! Tidligere har min hudpleie bestått av vanlig såpe og en rimelig fuktighetskrem.. ..det samme til ansiktet som resten av kroppen. Ja, for ansiktet var jo en del av kroppen ikke sant? Var det en bodylotion så var jo det selvsagt til HELE kroppen..

Hverdagsmakeup
Makeup og sminke har heller ikke vært greia mi.. Jeg har satt håret opp i en knute og dratt på maskara i en fei. Til fest spanderte jeg på øyenskygge og lipgloss. Meeen.. så dukket 30 års krisa opp, da jeg nettopp trodde jeg klarte å unngå den.. vips så hadde jeg kjøpt neglelakk, tipper og en skikkelig fet UV lampe.. Har sikkert nok til å legge et sett gelnegler til alle jenter i det ganske land.. Så fikk jeg øye på porer.. store porer.. åh herregud!! Har dem alltid vært der??? Så gikk jeg drastisk til verks med det jeg hadde for hånden.. Dvs kokosolje, kaffegrut, sukker, avokado, agurk og teposer.. for det var jo IKKE noe hudpleie i mitt baderomsskap..

Så da begynte jakten.. og jakten førte meg til koreansk kosmetikk! Jeg elsker ebay, jeg elsker deilige lukter, jeg elsker duppedingser og ikke minst jeg elsker å spare penger! Koreansk kosmetikk tilfredstiller alle mine shoppingbehov og til gjengjeld har produktene samme gode egenskaper som de dyre merkene her hjemme. (Ikke spør meg.. jeg har bare blitt fortalt det!)


Collagenmaske  

 Det lønner seg å gradvis starte med de forskjellige tingene.. Det nytter ikke å hoppe fra lano og spenol og rett over til full rutine for en skikkelig hudpleie. Jeg startet med Milky You renseskum og en god collagen fuktighetskrem fra Etude House. Etter en uke la jeg begynte jeg å bruke en BB cream fra Lioele i forbindelse med make-up. Jeg kjøpte meg en prøvepakke med forskjellige tester og vareprøver. Da kan jeg teste ut før jeg kjøper fullsize av ting. Anmeldelser av alt jeg prøver kommer selvsagt ut her ;)

Uten ansiktet på.. Etter rens og stell med koreansk hudpleie..

 Det kommer til å bli mye trynebilder i tillegg til alt annet her inne.. Så om du ikke liker det er det bare å lukke øya... hehe.. Dette er jo først og fremst en blogg om personlig vekst og fremgang både når det gjelder kropp og kosthold.. men også personlige ting som interiør og mote..

veien blir til mens man går..

1 kommentar:

Takk for at du vil legge igjen noen ord hos meg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...