8. april 2012

Leilighet til leie

Mens andre legger på seg av påskegodt og late dager, er jeg faktisk litt heldig.. jeg har nemmelig godt ned 1 kg =) Fra morgen til kveld har vi holdt på med leiligheten i andre etasje og nå begynner det å ta form =) Kaffe og frukt har vært det jeg har spist og drukket mest av de siste dagene. Og inne i mellom har det slått meg... herlighet! Vi har glemt å spise! Men sånn er vi.. når vi er engasjerte og liker det vi holder på med så går det unna og vi har på skyggelapper og glemmer alt annet rundt..


Jeg er veldig stolt over hva vi har fått til. Vi har til og med klart å bytte et vindu i andre etasje selv. Det vinduet var 2 meter bredt og 1.20 høyt! Kan tro jeg var nervøs! Holdt seriøst på å gjøre fra meg der jeg sto!! Jeg holdt vindu og Moxamannen løsna ting og tang rundt vindu.. Hele tiden mens jeg sto der så jeg for meg glass i tusen knas.. men det gikk heldigvis greit! Nytt fint vindu er plass og vi klarte det helt selv. Imponert =)
Stue, soverom, gang og WC har fått veggplater.. entre og kjøkken valgte vi å bare  male veggene ettersom det var fint der fra før.
Soverom FØR

Tak er mala der de skulle vært hvite, nye gulv har blitt lagt på soverom og WC. Vi valgte mørke laminatgulv. Men det er kvalitetsgulv så det føles nesten som parkett/tregulv.. i gangen derimot valgte vi et lyst gulv fra byggmax til 159kr kvm.. veldig fint det også =)

Nå har vi nettopp hatt visning med et ungt par og de trodde Moxamannen var snekker..så det ser vel ok ut det vi har gjort også =) hehe..
Soverom ETTER


I dag er ungene på hytta sammen med farmor. Jeg tror det er 1 år siden Moxamannen og jeg hadde huset for oss selv.. helt alene.... er jo helt merkelig.. Og alene er vi helt til i morgen! Hadde vi vært yngre hadde det vært fullt party her i kveld.. men jeg tror vi tar det stille og rolig og ser en film og slapper av.. tror jeg.. Men vin skal i alle fall i glassene! Det er 110% sikkert =)


Stua FØRStua ETTER


4 kommentarer:

 1. Så flinke dere har vært,kjempefint ble det!!
  Lykke til med de nye leieboerne som kommer!!
  Nyt kvelden!!
  klm ingrid l

  SvarSlett
 2. Flinkiser!
  Og så fint det har blitt!
  Håper påska har vært fin og at dere virkelig nyter litt alenetid.
  Vin hørtes egentlig ille godt ut, men jeg har hodepine, så da tror jeg det får bli med drømmen :p
  Ha en fin kveld :-)

  SvarSlett
 3. Så flinke dere har vært:)
  Godt når ting er ferdig, håper dere får leid ut fort:))

  Nyt alenekvelden - og det gode i glasset:b

  Klem

  SvarSlett
 4. Wow - for en jobb dere har gjort! Kjempefint ble det :)

  Kos dere med vin og ha en herlig kveld :)

  Klem Lisa:)

  SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen noen ord hos meg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...