21. juni 2012

En hilsen fra Herr og Fru Vinglepetter!

Vi har nå dratt avgårde på 3 turer.. 110% sikre på at nå har vi funnet utemøblet vi ser etter.. Først dro vi avgårde med varebil til Møbleringen for å kjøpe en flott manillagruppe. Den var kjempe god og sitte i, passet stilen vår og ikke minst den passet lommeboka. MEN.. så var det en SÅNN SOFA der og da...


 Vi dro hjem og tok en liten surferunde og bestemte oss for å sove på det.. Vi sov på det og våknet opp dagen etter. Vi tar sofagruppa! 110% sikre drar vi avgårde.. Vi ringte først for å få bekretet at den var på lager og om de hadde henger. Alt var i boks, vi var sikre... DEN sofaen skulle vi ha! 
Vi kjører ned og skal bare innom plantasjen for å kjøpe hortensia.... TATAAA.... Så var vi på'n igjen... Åhh..... se på den her æ!!!  hører jeg Moxamannen si mens han forsvinner blant gassgriller og paviljonger...  Og der satt han da.. i en flott og lekker lenestol!

Her later jeg dagene i solen på verandaen nå.. helt ok....

OK.. vi var enige om at dette bare var helt sinnsykt tragikomisk og at vi nå bare måtte tenke oss godt om og legge alt på is.

3 dager senere får vi reklameblad fra Fix i posten.. Og der var en sofa vi likte på tilbud med hele 57% i rabatt! Da må vi slå til.. den rådyre sofagruppa kostet jo nå bare 7999!  Vi kjørte nok en gang en tur.. ryddet til og med plass i paviljongen før vi dro!!!!

Men gjett hva som skjer med Herr og Fru Vinglepetter på turen til Moss.. Jo... vi begynte å mimre om fjorårets bilferie til Kroatia. Vi lo, flørta og ble nesten et bitte lite øyeblikk nyforelsket igjen. Åh... kunne ønske vi kunne dratt nedover i år og jeg.. sa Moxamannen. Ja, sa jeg.. men i år skal vi til Nord-Norge og dessuten har vi en del vi må bli ferdige med på huset..

Malta, Mai 2012

Vel fremme på Fix går vi inn med lommeboka, reklamebladet og baner oss vei frem til sofagruppa som vi så nede i hjørnet. Fargen jeg ville ha sto ikke utstilt, men vi satt oss ned i den sorte som sto der.. EN DRØM Å SITTE I VETTU! Kjempe stor og fin, behagelig og til fornuftig pris. Så satt vi der da i sofaen inne på fix;
Moxamannen: Sommern er jo egentlig veldig kort her i Norge da
Meg: Ja.. rekker nesten ikke å ta frem utemøblene før man må rydde de bort igjen!
Moxamannen: Er det dårlig vær får vi nesten ikke brukt uteplassen, og skal vi være mye borte, trenger vi jo egentlig ikke noen sittegruppe i år..
Meg: Ja, vi kan jo vente til etter sesong og.. sikkert mye tilbud på utemøbler da og vettu..
Moxamannen: Kanskje vi finner noe på finn til høsten nå folk ikke har noe sted å lagre det og..
Meg: Vi har jo egentlig utemøbler da.. kan jo bare kjøpe en ny VOKSDUK og et par puter.. (ja, jeg sa voksduk!! Hallooo... )
Moxamannen: Skal vi dra hjem og regne litt på det æ?
Meg: Ja, i og med at vi er så usikre så...

Hjelper det med puter og voksduk????


Selgeren ville veldig gjerne selge sofa til vinglepetterparet og foreslo faktisk at han kunne skru sammen den gruppa i den fargen jeg ville ha, så jeg fikk sett hvor fin den var! (skorta ikke på service og selgervilje med andre ord)

Havna der vi bodde i Malta.. Qawra :)


Men vi dro nå hjem tomhendte og skulle tenke mer.. regne på det...
Og gjett hva vi gjorde i stedet for å regne da vi kom hjem?? Jo, vi sjekka om det var noen ledige feriehus i Kroatia, Tjekkia, Italia.. alle de plassene som vi forelsket oss i på Europareisen i fjor...

Valletta, Malta

Så det bli spennende å se nå da.. Blir det ferie eller blir det utemøbler på Herr og Fru Vinglepetter...
Eller blir det nytt kjøkken?

3 kommentarer:

 1. Morsomt. God ferie, enten det blir på reise eller i nye utemøbler. D

  SvarSlett
 2. Hihi,ikkje lett å bestemme seg...Får håpe dere vinner i lotto så kan dere spandere på dere alt!! ;-)
  Lykke til med "sommer-bestemmelsene".
  Fine soldager ønskes dere,klm ingrid l

  SvarSlett
 3. vet akkurat hvordan dere har det!
  skikkelig vanskelig å bestemme seg, og så mange andre gøye ting å bruke pengene på.
  V MÅ ha utemøbler i år, men jeg klarer ikke å finne noe til en fornuftig pris som jeg kan tenke meg.Utrolig vanskelig.

  Spennende å se hva dere ender opp med:)
  Klem Veronica

  SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen noen ord hos meg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...