2. oktober 2012

NIBs utfordring BAD

Ja, da var det tid for å vise frem bada våre da ;)
Vårt bad er selvbygd i stor grad og idèene kom  til under veis.. Ennå ikke helt ferdig. Men vi holder på.. Ting som gjenstår er taklister og fuging i hjørner. Det går jo egentlig fort, så i Moxamannens neste friuke skal vi ta i et tak og bli helt ferdige! Da vi fortsatt holder på å pusse opp er ikke "hele" badet i sin helhet bloggbart enda ;)

Bilderas fra badet :)

 Elsker dette flotte armaturet
 Speilet er fra Skeidar
 Servantskapet var egentlig brunt med messingknotter. Jeg har malt det i lyst grått og byttet ut knottene med flotte antikke porselensknotter!

 Sminken min oppbevares i gamle syltetøyglass og blomsterkurver.


 Dusjhjørnet er vi veldig stolte av! Vi har gjort vår egen personlige vri ved å kombinere mosaikkfliser og store hvite keramikkfliser. Inspirasjonen fikk vi fra hotellet vi var på ved vår bryllupsreise i Marokko. Dog brukte de sterkere og flere fargen enn hva vi valgte ;)

 Dusjforheng i lin fra HM og flotte anheng fra jysk
 Badematte fra HM
 Håndklehylla utenfor dusjen
Toalettet.. Toalettholder er fra Skeidar og det flotte teppet som matcher mosaikkflisene på veggen fant jeg i Polen.

Vi har naturlig steingulv på gulvet og varmekabler. Ingen er like tykke og de er ikke glatte. De er helt fantastiske å gå barfot på :) Man sklir ikke og det føles godt og naturlig :) Ikke alle ville levd med matte ujevne gulv.. men vi elsker det slik! Rustikt og herlig!

Det var mitt bidrag til NIBs utfording: Bad!
Her kan du se de andre flotte bada som er med i utfordringen :)

I dag var jeg så heldig å få en epost om en som gjerne ville stille som sponsor på en giveaway! Jeg gleder meg og er spent på hva premien vil bli! 

Ha en flott høstuke alle sammen :) 
Klem fra Monica

3 kommentarer:

 1. Så flott bad dere har lagt! Flott bidrag til NIB:)
  Vi ble ferdig med badet opp på loftet for ikke lenge siden. Det er så godt når et slik rom blir ferdig og man får det slik man vil:)
  Så da gjenstår bare de to andre badene - de trenger sårt oppussing de også!!
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi har to bad til vi også... skrekk og gru.. (syntes nemmelig at fliselegging og fuging er noe av det mest grisete man kan gjøre.. MEN.. det blir jo veldig fint da ;) Gleder meg til vi blir ferdige med det første badet :) *nesten i mål*

   Slett
 2. Så fint bad dere har! Masse fine detaljer :)

  Lykke til utfordringen,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen noen ord hos meg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...