11. november 2012

Farsdag, bryllupsdag og søndag

For en helg! Vi har virkelig kosa oss gløgg ihjel! Vi har vaska og rydda på fredagen så hjemmet var nydelig pent! Vi dro på Kid og kjøpte nytt sengetøy i flanell til hele familien, så i helgen har vi sovet kjempe godt :) På fredagen var det hjemmelaget fiskesuppe på menyen med baguett som var skåret i skiver og gratinert med ost og hvitløk til ved siden av.. nydelig godt rett og slett. På lørdagen kosa vi oss med nydelige snitter og litt godt i glasset..



 Og i dag på selve farsdagen og selveste 1 års bryllupsdag ble det snitterester til frokost og villtgryte til middag. I sommer kjøpte vi med reinsdyrkjøtt fra lappland da vi var der og vi hadde kantareller, tyttebær, einebær og egenrøkt bacon liggende. Så da ble det virkelig en viltgryte som vi har lagt ned tid, sjel og kjærlighet i :) Den smakte fortreffelig med hjemmelaget potetmos til.. MEN.. tror dere jeg har huska på å ta bilder av alt dette? Nei.. det eneste jeg har tatt bilde av er et par bilder av snittene med mobilkamera... SKAM! (Note to neste bryllupsdag)



Tenk at det er et år siden vi gifta oss :) Og snart 12 år har vi vært i lag. Tida flyr! Det som er så utrolig fint er at vi fortsatt er så søte med hverandre. Holder hender i butikken, holder rundt hverandre om natten og klemmer og nusser flere ganger daglig. Syntes det er ganske bra etter 12 år jeg!



Ungene vekka oss på sengen i dag morges.. Far fikk kaffe, et par snitter de fant i kjøleskapet og gave. Og flinke var dem og også laga frokost til seg selv slik at vi kunne ligge lenge i senga og bare slappe av å nyte morgenen :) 

Nå i efta har vi kosa oss med blåbærmuffins igjen (hadde det forrige søndag også) og litt tress is :)


Så sum a sumarum... vi har hatt tidenes helg! En skikkelig kvalitetshelg med masse familiehygge :)

1 kommentar:

  1. Grattis med overstått bryllupsdag!!
    Dere er jammen flinke til å kose dere,høres ut som en herlig helg ja!!
    herlig ny uke til deg,klm ingrid l

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen noen ord hos meg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...