23. januar 2013

Nytt soverom

Med dette innlegget melder jeg meg på den flotte konkurransen hos Franciskas Vakre Verden.

For en stund siden skrev jeg om mitt lecasoverom mareritt. Ja, for det var mareritt jeg fikk av det gyselige soverommet. Veggene var matte, lys grågrønne og taket var skjoldete og ikke ferdig malt. I tillegg var døra i stygg furu. Ikke hadde vi sengetepper, flotte nattbord, lamper eller deilig sengetøy heller. Soverommet besto av billig skvip og ikeasengetøy. Men nå er det andre boller! Det eneste som gjenstår nå er en taklampe (sånn prismeplafond) og et nytt garderobeskap. Garderobeskapet blir et birkeland fra ikea.

Soverommet vårt nå er et resultat av hva ei jente som kjeder seg kan få til mens gubben er på fotballkamp i England! 2,5 dager var han borte! Så på under 3 dager klarte jeg helt alene og male tak, sette male dør, male vegger, finne nye bilder, lamper, finne kommoder og skru dem sammen (skru sammen kommodene var det som tok lengst tid føler jeg...) og i det hele tatt.. Jeg føler jeg utretta mirakler den knappe tiden Moxamannen var vekk.

Nå kommer et bilderas fra soverommet.. Moxamannen jobber natteskift om dagen, så dermed sover han på dagen når det er lyst og fint. Så dermed blir det noen mørke bilder nå, men jeg måååå bare vise frem :) *stolt* 
Fargen heter ASFALT og er fra Jotun. Bastian kommoder fra Jysk. Lamper fra Ellos. Sengeteppe og 2 puter Harlequin fra Ellos. Sengetøy, dyner og puter er fra Høie. Telysestaker fra Sia. Smykkestativ fra Nille. Sengegavl er fra en gammel seng som jeg har festet til sengen. 
Sengen er en svane kontinentalmadrassDet styggeste garderobeskapet i verden heter focus og vi kjøpte det for 500 kr på skeidar i påvente av noe bedre.. det har nå stått der i snart 4 år! Grøss! 

Gleder meg til å få inn dette skapet fra Ikea i stedet: 

Gardinene er fra Rusta.


Nydelig lampe fra Ellos


Skålen er et vakkert bruktfunn som er kjempe praktisk og oppbevare ringer og øredobber i..

Og for ordens skyld.. Her kan du lese om hvordan det så ut før: Soverommet FØR


4 kommentarer:

 1. Superlekkert ;)

  Ha en flott vinterdag!!!!

  Klem

  SvarSlett
 2. Å så flink du har vært!!
  Skikkelig lekkert alt sammen!!
  Good work!!
  klm ingrid l

  SvarSlett
 3. Så lekkert det har blitt!
  Og så flink du har vært som gjorde alt dette selv.
  Den lille skåla du bruker til oppbevaring ligner veldig på en jeg har arva av mormor:)
  Gleder meg til flere bilder.

  Fin kveld til deg!
  - AC

  SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen noen ord hos meg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...