21. desember 2011

Mitt juletre

Jeg får vel vie et lite blogginnlegg til årets juletre :) Treet er hogget i skogen og båret de skarve 50 meterne av meg og Moxamannen hjem i stua :) Kjekt med skogsbonde som nærmeste nabo som syntes det er ok at vi hjelper til med å lufte skogen nær tomtegrensen :)

Vanligvis har jeg alltid hatt juletreet foran verandadøren slik at det syntes fra veien. Er jo så koselig når det lyser så pent fra treet. Men i år valgte jeg å sette det i spisestuen i hjørnet ned mot stua. Da ser vi juletreet både fra kjøkken, spisestue og fra sofakroken, og i tillegg har vi et sånt dumt trappetrinn som skiller stua fra spisestua.. og der tenkte jeg det var greit å stable julegavene på julaften.

Treet er som vanlig pyntet av barna, med mor som geleider litt i ny og ne. Jeg fikk aldri lov til å pynte juletre som liten, fordi mamma var perfeksjonist.. men fikk heller mitt eget på soverommet mitt som jeg kunne utfolde meg på. Lovte meg selv at jeg aldri skulle bli sånn, og det løftet har jeg holdt ;) (Seriøst.. juletreet til moren min var helt sykt flott altså! Men jeg er sikker på at hun sto med målebånd og vater for å få det til!)

Juletreet vårt i år er prydet med gull og sølv og naturlige flotte kongler, samt noen prismer. Julelysene blinker vakkert og skaper en utrolig koselig stemning når det er helt mørkt i rommet :)

Da krysser jeg fingrene for at jeg kanskje har et fint juletre helt til 13 dag jul. Men det småryr litt allerede så noe sier jeg meg at 1 nyttårsdag er så rasende at juletreet åker ut med halvparten av pynten hengende på! (Ja, det har skjedd før... opptil flere ganger faktisk.. )

Hvordan ser ditt tre ut?
Bli med på utfordringen; Vis oss ditt juletre! på SNIKKERBUO 

3 kommentarer:

 1. Nydelig juletre,jeg har ikke pynta mitt enda. :))
  Ønsker deg en fin dag.
  Klem Mette.

  SvarSlett
 2. Så nydelig juletre:)
  Klart barna må være med å pynte, hvordan pynten henger er ikke så nøye ;)^


  Nyt bittelille :)


  Klem Lise

  SvarSlett
 3. Kjempekoselig juletre :) Jeg har egentlig vært litt som mammaen din... Jeg tenkte at barna ikke skulle pynte treet i stua... Men i år lot vi størstegull være med å pynte, og visst ble det litt skjevt fordelt med pynt på treet... Men GURILAND så koselig!! Stod med klump i halsen og et lykkelig mammahjerte :D
  Så da blir det vel sånn, da.. :)

  SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen noen ord hos meg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...