4. februar 2012

Baderommet begynner å ta form

Sakte men sikkert går det fremover. Vi hadde vært ferdig i forrige uke vi om det ikke var for den sutterns herdetida på alt. Først skulle limet vi brukte på litex herde, så skulle membranen herde og deretter skulle flytemassen herde... OGSÅ skulle fliselimet herde og nå holder vi på og fuge... som også selvfølgelig skal herde!

Jeg har vasket det gamle servantskapet i en delikat nøytral grå farge :) Satt på porselensknotter og festes knagger inne i skapet til å henge pads, hårføner og sånne ting på :)

Så glemte jeg nesten... Skapet må jo selvfølgelig herde det også. 8 timer mellom vært strøk og jeg har 3 strøk. Det og tok sin tid!



Som dere ser er vi ikke ferdig med å fuge.. så det blir min jobb i dag..

Armene tok rett og slett kvelden når vi jobba mye med armene over hodet.. Det er nok bare å innse.. De unge sporty kroppene som orket alt i sin tid begynner å merke slitasje etter 3 unger, katt, bikkje og husrestaurering. Vi har bursitt i ledd, betente slimposer og you name it. Men vi står i det minste på til siste viljestyrte muskel orker å lytte til hjernens desperate rop om å utføre flere oppgaver i hjemmet..

Neste rop er forsåvidt  "KAFFE"  hører jeg...


Snille tante Anne Heidi til Moxamannen var innom med en liten gave til oss her om dagen.. Denne kommer til å bli så fin på kjøkkenet.. vi holder jo på der også ;) Frøken Fryd er bare en så helt fantastisk butikk :) Bare synet av posen gjorde meg glad! Jeg vet jo at jeg ville like det oppi uansett :)

En annen historie:

I min familie har vi svenske aner og derfor er svenkevitser noe som alltid kommer for ordet i lystige lag. Noe som min 6 åring har snappet opp og laget sin egen vri på;

Vet du hvem som går og går og aldri kommer til døra?
- En dum svenske som ikke klarer å finne veien..

Point taken.... hahaha... :)


Nei.. nå skal jeg sette på litt kaffe før jeg finner frem drill med rørepinne, og fugespann :) Ha en god helg alle sammen!



1 kommentar:

Takk for at du vil legge igjen noen ord hos meg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...