21. februar 2012

Hilsen fra kaosheimen

Det å pusse opp er flotte greier.. spesielt når man er så lur at man begynner i alle ender på en gang og forener det hele med influensa..!..  Det er altså tider her i Moxahjemmet hvor jeg lurer på om vi er riktig vel bevart! Men.. selv når man tror at selveste Moxamannen står for fall, reiser han seg fra kleenexgraven og finner frem musa han fikk til jul av meg.. hehe.. Black and Decker sin selvsagt.. og satte igang å pusse ned bordplaten på spisestuebordet vårt :)

På badet er det mye småplukk om dagen som krever venting, venting og atter venting. Så da var det greit å holde litt på med kjøkken og spisestue imens :) Her kommer også fargen sort pepper inn. Vår "nye" gamle spisestue har nemmelig blitt mørke grå, fått hvite trekk og selve bordplaten skal vi beise hvit. Jeg er ikke tilfreds med stolene, men de duger frem til vi finner slike stoler vi VIL ha :) Bordet er i alle fall akkurat slik vi vil ha det! :)

Midt i alt kaoset her hjemme klarer jeg selvfølgelig ikke å finne frem laderen til kamera.. så bilder kommer fortløpende :)

Så lenge viser jeg dere en nydelig ildtopp i rørstrandsmuggen og fastelavensbollen jeg ikke orka å spise.. Sånn blir det når alle kreftene går med på å faktsik bake bollene.. når dette bildet ble tatt var det like før jeg kollapset på kjøkkenbenken.. hehe..

I dag hadde vi planer om å gjøre ferdig taket på badet.. men vi har rett og slett ikke ork og har bare ligget på latsiden og pleiet basseluskene.. jeg sier vi.. men det er JEG som har ligget på latsiden.. moxamannen har jo faktisk pusset ferdig bordet og vært avgårde på jobbintervju..
Har i dag fått en hyggelig epost fra sponsor til give awayen min :) Deres tesortiment er bare helt utrolig og boksene er så fine at de vil pynte opp et hvert kjøkken :)Anbefaler dere alle å ta en titt på nettsidene deres!

Give Awayen starter for fullt 1 mars.. men du kan melde deg på allerede nå her inne:

1 kommentar:

  1. Heisann!
    Tusen takk for koselige ord inne hos meg. Så bra du la i gjen et spor slik at jeg fant inn til deg:-) Kjekk blogg du har, blir morsomt å følge med på dine prosjekter, følger deg videre!

    God fredagskveld!

    PS: Veldig fiiiin sofa under her!

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen noen ord hos meg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...