9. februar 2012

Dolitteratur og oppbevaring

Min bedre halvdel og min eldstesønn er dolesere.. altså etter hvert dobesøk som varer i mer enn 2 minutter ligger det enten Donald eller Illustrert vitenskap på gulvet.. Det er IKKE noe jeg setter pris på med andre ord! Etter 11 år med frustrasjon og ørten forsøk på å bli kvitt dolesinga eller å få dem til å ta med seg bladene ut igjen har jeg gitt opp.. dolitteraturen har kommet for å bli her i huset.

Så da gjelder det å gjøre det beste ut av det, men jeg klarer ikke å finne noen som jeg liker.. Noen som vet hvor jeg kan finne fine vegghengte kurver og sånn til blader og magasiner? Har funnet noen, men vet ikke helt om disse er akkurat det som passer ved siden av dassen.. Et par av dem syntes jeg nesten kvalifiserer til kjellerstua også :)

Inspirasjonsbilder fra nettbutikker:
Disse to er fra Frk.Doris.. Utrolig fine :) 


Disse to er fra Ellos.. Likte den hvite veldig godt :)


Og til sist syntes jeg disse vegghengte kurvene fra Hbygginteriør var utrolig fine.. 

Syntes det er vanskelig å finne det som passer inn ;p

Noen flere tips??6 kommentarer:

 1. Skjønner hva du mener...ligger litt lektyre på badet vårt også,men pga flisene ble det ikke noe vegg-oppheng,men heller en litt tøff kurv på gulvet.Så kamufleres bladene med håndklær ved behov!! :-) (Akkurat nå er det kommet doruller i kurven...)
  Lykke til med jakten på oppbevarings-system!!
  klm ingrid l

  SvarSlett
 2. Ja samme her... jeg fatter det ikke...lese på do?
  Gjøre det man skal og bli ferdig med det!
  Lese gjør jeg under pleddet i sofaen...
  mannfolk er rare ;)

  Ønsker deg en flott helg:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 3. Her i huset er vi også dolesere *rød*, men vi gjemmer bladene i en liten kurv i skapet der håndklærne ligger. Så er det liksom ingen som ser at vi er dolesere, hihi.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ganske lurt å gjemme de en annen plass ja.. Men her er skapet på motsatt side av badet, så i stedet for å gå dit blir bladene liggende igjen på gulvet.. derfor har jeg planen om oppbevaring på veggen rett ved do slik at de bare kan sette de i fra seg der når de er ferdig (Bak Vakre hjem som står først i rekka.. Donaldbladene er jo ikke så dekorative akkurat... hehe)

   Slett
 4. hihi! Flirer av dette inlegget :) Jeg har dessverre ikke det problemet...

  Takk for at du deltar i mitt gavedryss, tvitvi!

  Innom for å ønske deg en fortryllende helg.
  Fabelaktigklem

  SvarSlett
 5. Herlig !!! Ja en må bare finne lure løsninger... for de slutter ikke så lett.. dette var kjempefint..Jeg har bladene i en kurv... de leser her også =))

  God helg

  Kerstin

  SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen noen ord hos meg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...