26. februar 2012

Bryllupsminner

Sitter og titter igjennom bildene fra bryllupet som vi har fått fra svigerfar.. Skulle jeg gjort det igjen ville jeg ikke gjort noenting annerledes.. Det var så koselig, lite og intimt.. Akkurat slik jeg ville ha det :)


Nervøs og småplukker på negelene før vielsen..


Bordet dekket jeg selv.. Blomsteroppsatsene laget jeg også selv.. har jo selvfølgelig ikke fått noe nærmilde av dem, men de ligner på brudebuketten, som jeg også laget selv ;)


Selvgjort er velgjort :)Kaken fikk vi i gave av søstrene mine :) Familien til mannen min ga oss bryllupsuite på saga hotell :) Tidlig dagen etter gikk turen til Marokko .... åh.. jeg lengter tilbake dit....

Nei, da skal jeg legge meg til rette på sofaen og pleie basseluskene.. i morgen er det skolen igjen.. Måtte til legen her om dagen da jeg trodde min siste time var kommet... skyhøy CRP og en positiv strep-prøve. Så da var det hjem igjen med penicillin som skulle drepe de teite streptokokkene i halsen.. Nå er jeg på bedringens vei.. men er langt i fra helt i slaget.. Men men... sånn er det på denne tiden av året vanligvis :)

Nå har jo hele helgen vært knallfin med supert vær og på nyhetene sa de nå at rekordvarme var på vei... det er ikke meg imot i alle fall! Ha en fin uke alle sammen!

Husk min giveaway! 
Link ligger oppi hjørnet her ;)

2 kommentarer:

 1. Kjempefine bilder fra bryllupet deres!!
  God bedring til deg!!
  klm ingrid l

  SvarSlett
 2. Så flotte bilder fra bryllupet. Så ut som det hadde perfekt størrelse :-) Og så flink du var som gjorde så mye selv!
  I helga har det vært flott vær. I dag var vi i skauen og grilla, og det var så godt. Litt guffent, og jeg har ikke fått varmen i kroppen etterpå, men det var det verdt! Sier ja takk til varme, selv om jeg nok må komme i gang med allergimedisiner da :-/
  Håper du blir frisk snart!
  God bedring-klem til deg :-)

  SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen noen ord hos meg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...