18. mai 2012

Det ble visst en bloggpause...

5 uker med praksis ble fullstendig bloggpause for min del.. jeg har verken oppdatert min egen eller lest andre sine blogger. Men praksisen var gull verdt :) 2 uker på sykehus på patologsik avdeling og 3 uker på legekontor med fokus på labratorie :) Utrolig morsomt og lærerikt.. Nå er det eksamenslesing som står for tur :)  Men først skal vi en liten kjapp tur til Malta for å lade batteriene :)

Bildet er lånt fra

Det er også to herlige bloggdamer som fortsatt venter på en premie fra meg.. Dere er ikke glemt.. (men pakkene ble det) Ferdig pakket ble de og lagt i kommoden i gangen.. og der skulle de etter planen ligge bare over helgen til posten åpna.. MEN... så fant jeg dem her om dagen da jeg leta etter 17 mai fløyta til lillegutt.. Kan rett og slett bare si... SORRY..

Men ellers kan jeg fortelle at vi ble ferdige med leiligheten i andre etasje og vi har fått inn kjempe koselige leieboere fra Sverige :) Så nå er alt bare herlig :)Moxamannen bruker alle sine ledige dager på å pusle med småtterier vi aldri har blitt ferdig med som lister og sånn puslerier.. Så nå syntes jeg virkelig det begynner å bli fint her :) Pga praksis og eksamenslesing har jeg egentlig ikke hatt tid til å rydde og gjøre det koselig. MEN jeg har en plan om å få støv på hjernen 12 juni.. for da er jeg nemmelig ferdig med siste eksamen og skal levere bøkene på skolen. DA skal jeg kjøpe nye lys, blomster og shine opp huset og KOSE meg med vin til helgen! Det er en fastsatt plan!

Nei, nå skal jeg pakke kofferter og vaske mer sommerklær. Malta here we come :)
4 kommentarer:

 1. God tur og god helg!

  Klem Linda

  SvarSlett
 2. Sånt skjer, veit du! =)

  Godt du er tilbake, om enn for en stakket stund!

  Ser at Tom Hanks er på Malta om dagen, så du får holde utkikk etter han. =)

  Kos deg masse og god tur! =)

  Klem Bente!

  SvarSlett
 3. Lykke til med eksamen :)

  Vi har et kjempestort SommerBloggLotteri på gang. Kom innom oss og bli med da vel :)

  Ha en solrik og deilig søndag.

  SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen noen ord hos meg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...