23. mai 2011

I dag er jeg 30 år gammel! Hjelpes meg..

Jaja, tenk at nå er dagen her ja.. Men jeg har definitivt ikke venta på'n! Har helt angst over å fylle 30 år! Nå er jeg liksom gammel på ordentlig!

Dagen blir feiret ved en senere anledning, men det er jo like så greit. Man blåser jo nesten bort ute i dag så ;)

I går var vi og så på en båt og besluttet oss for å ta den :) Nå er vi stolte eiere av en gammel Nordkapp 17 fot! Det må gjøres litt med den, men ikke værre enn at det forsvarer den latterlige prisen vi ga for den. Vi fikk båten for 10000kr! Motor har vi klart å få tak i til rundt 10000 og med et par nye stoler og litt ymse annet vil vi få en flott båt ferdig klargjort for sjøen for under 30000kr. Og det er jo ikke så ille :)

Her ser dere herligheten! Med litt bunnstoff og polering blir denne båten fin tror jeg :) Liker detaljene i turkis!
Er jo litt å gjøre innvendig også, men med en nevenyttig mann er ikke dette noe å snakke om!
Så nå gleder jeg meg til en sommer på sjøen! Familien har hytte på hvaler som vi kun kommer til med båt! Jeg har ikke vært der ute på over 10 år! Gleder meg til å sitte der ute på hytta sammen med mormor og godsnakke om gamle dager og nyte utsikten igjen :)

Jeg skal feire dagen med brask og bram om 2 uker, så da får jeg vel vente tålmodig på kaker og gaver! Lillegutt syntes så synd på meg så han fant frem et gammelt blad til meg, satte på kaffe og plukket disse nydelige syrinene til  meg.. Tenk at den omsorgsfulle mannen bare er 5 år!


En gammel saltbøsse hvor tuten har knust fungerer fint som vase til små blomster plukket av en herlige små barnehender!

1 kommentar:

 1. tusen takk for kommentar inne hos meg:):)

  Grattis så mye med 30 års dagen:) Håper dagen har vært super! Hadde angst for å fylle 30 jeg også..syns ikke det er lenge siden jeg fylte 20, men å tenke på at det er 10 år siden, høres ut som en evighet:P men kvinner er jo som vin;) hihi

  Så deilig med båt da, kjempefin:)
  Blir nok mange fine stunder i den:)

  Klem Lise

  SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen noen ord hos meg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...