8. mars 2012

Kvinnedagen...

Jeg tar på meg den skuddsikre vesten og våger nesten forsiktig å si; Jeg liker at det er forskjell på mann og kvinne jeg.. Jeg syntes det er flott at det er en selvfølge her i huset at mannen betaler regninger, henter ved, måker snø og fikser bilen. Jeg syntes det er utrolig flott at det er en selvfølge her i huset at jeg vasker klær og får pusle med interiør og koseting.. Men jeg syntes det er flott at BEGGE har mulighet til karriere, kan stemme, få lik lønn for likt arbeid og ikke minst.. det er utrolig flott at begge kan ta del i barnas liv..
Jeg er ikke feminist i det hele tatt og syntes helt ærlig at det er å gå litt langt når man har kvinnekvotering og slike ting. Jeg mener nå at den best kvalifiserte bør få en stilling eller et verv uavhengig av kjønn.. For all del.. jeg er også takknemmelig for fødselspermisjon, fedrekvote og mange andre frynsegoder vi har her i landet.. MEN.. damer og damer.... ;)

og mann er mann..

Mulig jeg kaster stein i glasshus.. men vi har jo heldigvis ytringsfrihet også :)

Det er ikke så stor aktivitet her på siden om dagen.. men jeg kommer sterkere tilbake. Har vært mye på skolen i det siste, og vi har slitt med sykdom her hjemme osv.. Tenk at jeg har til og med våget å sende inn søknad til sykepleierhøgskolen. Nå når helsesekretærtittelen snart er i boks med autorisasjon og det hele merker jeg at jeg vil gå mer på skolen. Koser meg faktisk på skolebenken! Og ikke minst... jeg vil jobbe på sykehus og jeg liker å stikke! hehe.. På legekontor kan jeg jo ta venøs prøvetaking og stikke i vildens sky.. men på et sykehus får jeg ikke stikke i det hele tatt, syntes det er synd at ikke sykehuset kan se nytteverdien i og la oss helsesekretærer stikke litt... verdifulle labratoriekunnskaper har vi også ;) .. Hadde jeg vært smart i topplokket da jeg var yngre skulle jeg ha valgt allmenn, blitt flink i matte og fysikk og begynt med medisinstudier.. men hjernecellene mine var nok i dvale i mine yngre dager.. dessverre..

Ungene lager mat selv.. Brødskive med nugatti og sølvkuler!

Jaja.. dere kvinnedagsjenter får kose dere skikkelig i dag! Selv skal jeg finne frem skurefilla og gjøre litt godt gammeldags husmorsarbeid :)

3 kommentarer:

 1. AMEN SISTER! Av prinsipp gratulerer jeg INGEN med dagen i dag, for jeg syns det er en så tåpelig dag. Altså, flott for MYE av det de har fått til, stemmerett og sånn, men kvoteringer? Eller den franske greia jeg skriver om på Bustebloggen i dag? Helt teit. I realiteten er vi jo fratatt valgmulighetene, for vi skal jo være supermenn alle kvinner. Nei gitt, la menn være menn og kvinner kvinner.
  Gleder meg til i morra!!!

  SvarSlett
 2. Ja heldigvis har man ytringsfrihet her i landet...og man skal få lov å mene det man vil.. jeg er til dels enig med deg.:men liker selv å være uavhengig av andre.. så jeg vasker gjerne bilen, bærer ved ol.:men er veldig glad når han gjør det--Og han elsker å lage mat og jeg setter veldig pris på det..

  Nyt dagen...og vær stolt av deg selv for at du har søkt =))


  kerstin

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg både snekrer, vasker bil og hugger ved.. men ærlig talt.. menn har jo liksom litt mer muskler enn oss.. så det er liksom greit at man fordeler etter muskelkraft ;) Her i huset lager vi mat begge to.. men han er MYYYYE flinkere enn meg ;)

   Slett

Takk for at du vil legge igjen noen ord hos meg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...