15. mars 2012

Påskegg i porselen - God helg!

I dag kom endelig pakken min fra Ellos. De solgte noen helt fantastisk nydelige påskeegg i porselen. De kostet 299 og til sammen utgjør de teksten "happy easter".. Syntes de var så vakre og flotte!I dag har vi vært på vårfest på skolen. Minstemann sin klasse hadde øvd i lange tider og stemningen var på topp. Syntes nivået var upåklagelig.. småtassene sang engelsk som om de aldri hadde sunget annet :) Satt med blanke øyne fra start til slutt :) Masse kake, kaffe og lodd ble det og. Lillegutt vant til og med to premier så denne dagen har vært helt topp!


I morgen har jeg lekser og rengjøring på menyen.. Jeg syntes jeg rydder og rydder, men det er liksom alltid rotete her!Jeg var forresten også en tur innom ASVO i dag tidlig også.. der fikk jeg meg en søt lampeskjerm, noen flere skjeer og 2 flotte lysestaker.. på vei innom rema ble det jammen med en liten potterose også :)Jeg samler nemmelig på gammelt bestikk.. Ikke noe dyrt og fancy greier, men sånn gammelt billig hverdagsbestikk i rustfritt stål. Syntes det er så sjarm og dekke frokostbordet med kniver og gafler som jeg også så på bordet da jeg var liten :)Husk min give away!

5 kommentarer:

 1. Kjempenydelige egg:)
  Så også noen vakre, nostalgiske på Mestergrønn;)

  Du vet at du har på robotsperre?
  Litt irriterende bare;)

  Nyt helga:)

  Klem Lise

  SvarSlett
  Svar
  1. øh... nei.. det viste jeg ikke.. Har ikke hatt det før???

   *klør meg i hodet og forter meg inn på innstillinger*

   (Da må jeg innom mestergrønn å titte og... ) Takk for tipset :)

   Slett
  2. Nå har jeg vært inne å titta på innstillingene.. og det rare er at det står huket av for aldri. Så jeg skjønner ikke hvorfor den kommer opp..

   Har jeg alltid hatt det? og får alle frem dette? Hater sånne ordbekreftelser selv så jeg vil IKKE ha sånt her inne!! Blah..

   Slett
 2. Eggene var supersøte!!
  Ser gjennom bildene dine på innlegget her og finner lik lampe,vase og blomsterpotte som hos meg!! Tidig!! Skal sjekke ut innst,det samme skjedde hos meg,håper ikke den har "hoppet" tilbake igjen,for det kan tydeligvis skje?!
  Fin fredag!!
  klm ingrid l

  SvarSlett
 3. Koselig og vårlig i vinduskarmen din! Vakre blomster:-)

  Fine knagger du viser på badet under her. Sånne kunne jeg også gjerne hatt;-)

  God helg, håper SOLEN skinner på deg!

  PS: Herlig med SPADEHÅNDTAKET du har da! hihi:-)

  SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen noen ord hos meg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...