18. mars 2012

Sort pepper! Ferdig resultat!

Ting tok lenger tid enn ventet.. men NÅ er altså malerunden med sort pepper ferdig... og det som ble sort var SPISESTUA!! Spisestuen er vel ikke akkurat sort, men heller mørk grå.. veldig uvant å male med en slik farge, men jeg liker den mer og mer for hver dag og flørter litt med tanken og male en sjenk i samme farge..

Beklager bildekvaliteten.. men nå har jeg endelig funnet batteriladeren til speilrefleksen! Så i morgen når det er lyst skal jeg ta nye og bedre bilder! :)


Stolene og bordet kjøpte vi brukt.. hele altet var mørkbeiset og slitt.. stoltrekkene var mørke blå. I tillegg hadde stolene disse sirklene som var inngravert / skåret inn på stolryggen. Dette har jeg tettet og sparklet igjen. Syntes det er mye finere når de er slette :)

Stolsetene har jeg trukket om med et kraftig stoff jeg fant på jysk. Veldig pent og jeg betalte bare 250kr for 5 meter :) Bordplaten er Moxamannen sitt verk.. den har vi pussa helt ned (den var jo beiset brun) og beisa med hvit beis og lakka 3 lag med halvblank gulvlakk.


Så slik ser spisestua mi ut.. mangler fortsatt gulvlist på den ene veggen, men sånn ellers er alt ferdig her.. Enn så lenge står en hvit kjøkkenstol borte i hjørnet.. vi har lyst på en sjenk eller et skap, men klarer ikke å finne noe vi er enige om og som vi syntes passer inn..


I vinduet ser dere lampene jeg kjøpte for 69 kr stk.. Fine og billige.. :) Jeg var jo også en tur på ASVO her om dagen og da ble også denne flotte lampeskjermen med meg hjem.. kosta hele 15 kr og er stapp full av gammel sjarm :) Elsker den!


Denne helgen har vært helt fantastisk.. jeg har rydda og fått gjort kjempe masse! I tillegg har vi shoppa, vært ute å spist TO ganger, ungene har vært på leos lekeland, jeg har luka i bed, sett film og kosa meg med Moxamannen og en stor bolle med potetgull, vært på besøk hos pappa og et vennepar av oss.. Er nesten så jeg følte meg som et supermenneske et bitte lite øyeblikk! hehe...

Nå skal jeg nyte en kopp te med Moxamannen før vi kryper ned i loppekassa.. 
Og glem ikke giveawayen min da dere ;)

Ha en flotters våruke alle sammen!

1 kommentar:

  1. Det ble kjempe flott!
    Herlig sort farge også!
    den må jeg nok prøve ut en gang!!
    Ønsker deg en God natt!! :-) Klem!!

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen noen ord hos meg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...