21. mars 2012

Min hverdag..

Nå om dagen sitter jeg konstant med lekser... (øh... i alle fall når jeg ikke er på finn, facebook eller her inne... hehe...) Masse oppgaver frem mot påske.. og etter påsken er det endelig ut i praksis..Storkoser meg om dagen med det nydelige været! I morgen skal jeg bare rydde og støvsuge litt og vaske hele huset med den nye såpa jeg kjøpte i dag... ajax med duft av liljekonvall... nesten så jeg vil vaske i kveld..


I dag var faktisk været så nydelig at jeg og ungene satt på verandaen i t-trøyer! Da MÅTTE vi bare fyre opp grillen! Så i dag har vi hatt årets første grillings i sola :) I MARS :) Er herlig med vår dere!

Håper dere også koser dere i vårværet :)

4 kommentarer:

 1. Den Ajaxen lukter bare nyyydelig :-)
  Deilig vær om dagen :-)
  Kos deg!
  Klemmert

  SvarSlett
 2. Åh så herlig med grilling ;) Vi skal grille i helgen håper jeg...

  Ønsker deg en finfin torsdagskveld, jeg skal snart avgårde og overraske en venninne med en cupcake, hun jobber nattåpent og trenger en liten oppmuntring syns jeg.
  Klem&smil

  SvarSlett
 3. Det hørtes fantastisk ut å grille i vårsola. Så herlig positivt innlegg, den liljekonvallsåpa fikk jeg lyst å prøve :-)
  ønsker deg en fin kveld :-) Anita

  SvarSlett
 4. Man trenger litt leksepauser innimellom =) Deilig vårsol her i dag ogå. Gikk en lang deiig skogtur med den lille hunden min i dag, herlig!

  SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen noen ord hos meg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...