23. juni 2011

Eldstegutten min blir tenåring!

Hjelpes meg! Hvor ble det av tiden med bærsjebleier, snørrbobler og låppilåpp? Tenk at min førstefødte allerede snart blir 13 år!?!?!? (Gutten som laga plastelinakua til meg) Jeg ble mor i veldig ung alder og føler selv og tror inderlig at jeg ER og har vært en god mor. Og jeg mener at min 13 år gamle sønn også beviser det. Aldri noe tull, oppfører seg pent og er en skikkelig allright liten herremann..


Da sønnen min var liten hadde han sitt eget språk. Og jeg må bare dele en liten ordliste med dere :)

Lappi Lapp - Levende fisk
Låppi Låpp - Død fisk (makrell i tomat og slik..)
Tuppele - Ketchup
Asele - Anders

Lillegutten som kunne navnet på mange planeter... Mars, Jupiter, Saturn, Neptun, Pluto og Anus!!

Lillegutten som trodde at morkaker var sjokoladekake som mødrene hadde spist og som mente han hadde hatt sommerjobb hos selveste julenissen.

Gutten som fortalte at når han ble stor skulle han flytte til Larvik og gifte seg med en kjæreste han hadde der. Hun hadde langt hår i fletter, rød kjole med hvite prikker og var veldig flink til å bake.
Det er veldig kjekt og få vite at min kommende svigerdatter er så fantastisk allerede da sønnen min var knappe 4 år :)

Men nå er han altså tenåring! Han spiller gitar, tegner tatoveringer, drømmer om piercing og digger musikk som jeg har blitt for gammel til å høre på. Og tenk han skal begynne på ungdomskolen!

Til lørdagen blir det kakekos og familiehygge :) Vi får nyte det nå mens han vil være med på slike ting.. for om et par år er han vel bare interessert i spenna og lar mora sitte igjen alene hjemme med bløtkaka tenker jeg!! hehe..

1 kommentar:

  1. Gratulerer til trettenåringen! Så flink du har vært som har skrevet ned ordlista. Jeg tenkte jeg skulle begi meg ut på jakt etter en passende notatbok nå som Busteliten er på vei, slik at jeg kan begynne å notere slike viktige ting fra dag én :-)
    Her tordner det akkurat nå, og det er ikke noe gøy. Særlig ikke når det er oppholdsvær og Bustemannen er på jobb. Liker ikke! Men, jeg er stor jente og klarer sjøl, hehe.
    Bloggtreff blir kult! Ingen av oss er farlige, hihi. Bare vi finner denna restauranten er nok mye gjort :p
    Ha en fin dag!

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen noen ord hos meg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...