19. juni 2011

Zinkspray og lopper - Før & Etter

Jeg fant jo virkelig det jeg har lett etter tidligere denne uka, nemmelig zinkspray! Og av alle plasser så fant jeg det på europris midt blandt bilpolish og autosol. Hadde aldri falt meg inn å lett etter zinkspray der om ikke moxamannen trengte startgas til båten.

Så med regnfulle dager får jeg jo gjort litt! Her kommer det en drøss med før og etterbilder:)

Krydderhylle


Denne vakre krydderhyllen så slik ut tidligereMen med litt primer, hobbylakk og zinkspray ble krydderhyllen vi kjøpte på bruktmarked til 30 kr til en vakker og flott krydderhylle.. syntes vi i alle fall ;)
Neste prosjekt var noen glasskrukker som hadde duftlys i seg for noen år siden jeg hadde egentlig tenkt å kaste dem.. men ga dem en sjanse med zinksprayen :)

Lyskrukker
Lysestaker


Disse lysestakene lå i en gratiskasse i bruktbutikken da det hadde gått skall av dem og de var også misfarget etter røde stearinlys som satt fast i keramikken. Men med litt zinkspray så skjedde dette på 1-2-3! :)
Noen av bildene er av dårligere kvalitet da de er tatt med ungenes kamera.. Kamerahistorikken min har jeg blogget om tidligere, så jeg skal spare dere for den nå ;)

Her fikk dere i alle fall se litt av det jeg har holdt på med i helgen. Og det forundrer meg ikke om jeg finner på nye spell i morgen :)  Ha en god søndag alle sammen og tusen takk til nye følgere og for alle de herlige kommentarene jeg får :)

En liten påminnelse:


8 kommentarer:

 1. Hei :)
  Så koselig at du ville følge meg også. :)
  Så fint det ble.
  Moro med maling, gamle ting blir som nytt. :)
  Ønsker deg en fin kveld.

  SvarSlett
 2. Ble mye bedre ja.takk for tips om at de har spray på europris.Biltema er litt langt unna;)
  Klem charlotte

  SvarSlett
 3. Hei :) Så mye fint her på bloggen din!!! Så utrolig fin den krydderhylla vart. Altid så gøy hvor mye en slik ting forandres med en ny farge. Så koselig at du har tittet innom bloggen min. Det er altid gøy å ta bilder med godt kamera. Må bare øve og øve, og holde det vedlike. Kommer nok flere ganger innom her igjen. Ha en fin uke :)

  SvarSlett
 4. Hei hei ! :)

  Krydderhylla ble kjempesøt. ♥ Utrolig gøy med slike forandringer. Jeg har også forelsket meg helt i sinkspray, hihi... Utrolig hva den kan brukes til. Og ser ut som dette fungerer fint på glass også, så bra ! :) Er på Europris jeg kjøper sinkspray også, denne er både billig og bra. ;) Veldig flink du, gleder meg til å se neste prosjekt ! :)

  Ha en strålende kveld Monica ! ♥

  Stor klem fra Anette

  SvarSlett
 5. Det blei skikkelig fint :) Nå har jeg fått noen ideer om noen lysestaker som jeg ikke liker mer, så i morgen skal jeg kjøpe sink spray.
  Legger meg til som følger av bloggen din jeg :))

  Ha en strålende helg

  SvarSlett
 6. Heisann!
  Fant akkurat bloggen din, og her var mye inspirasjon ;-)
  Kjempefin krydderhylle! Og glassene med de fine etikettene da! Kan jeg spørre deg hvor du fikk tak i slike urte/krydder-etiketter som disse..?

  Følger deg videre :-)

  -Hege

  SvarSlett
  Svar
  1. De etikettene er fra Panduro ;) Var et stort ark med mange forskjellige stickers ;) Koselig at du likte bloggen min og takk for at du ville bli følger :)

   Klem fra Monica

   Slett
  2. Aha! Takk skal du ha! Da bare krysser jeg fingrene og håper de har de enda..! ;-) Har vært på utkikk etter akkurat sånne leeenge.. :-)
   Ha en fin dag!

   Klem,
   Hege c",)

   Slett

Takk for at du vil legge igjen noen ord hos meg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...