17. juni 2011

Ferien er bestilt og betalt

Kommer et skikkelig blogginnlegg senere i dag fra meg med litt oppdatering på hva jeg har holdt på med i det siste Men først MÅ jeg bare dele lykken med dere! Moxamannen og jeg har aldri kommet oss avgårde på utenlandsreise. Det har skjedd ting hver sommer som har ført til at vi har blitt hjemme. 

Men i år trenger vi virkelig pusterom fra sykdom, oppussing og annet sjas og mas. 

Biograd, Kroatia


Da vi ikke har fått reist så mye bestemte vi oss for å dra på bilreise i europa. Ungene elsker og kjøre bil, og vi liker å være uavhengig. Nå kan vi reise hjem når vi vil og dra hvor vi vil. Det eneste vi har klart for oss er at vi skal bo i Kroatia i en uke :)Så nå er leiligheten bestilt og betalt og jeg tenker allerede på hva jeg skal pakke i kofferten.. MEN det er 3 uker til da.. 

Her skal nok jeg og Moxamannen sitte å kose oss på kveldene ja :)Nå skal jeg feriedrømme litt til, før jeg setter kursen mot skurebøtta og får det litt rent og pent til helgen :) Når rengjøring er gjort bærer turen til elkjøp så jeg får kjøpt nytt minnekort til kamera, så må jeg jakte videre på hvor jeg kan få kjøpt sinkspray!

2 kommentarer:

 1. Så herlig med ferie i Kroatia,så heldige dere er.
  Har en niese som var der for en stund siden (for andre gang) hun storkoste seg der. :))
  God helg til deg.
  Klem Mette.

  SvarSlett
 2. Gled dere til ferie i Kroatia! Jeg kom nettopp hjem etter en deilig uke med sol og varme i Makarska. Det er ganske langt unna Biograd, men jeg fikk et kjempe godt inntrykk av landet :)

  SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen noen ord hos meg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...