1. januar 2012

Global chic - NIBs og min første utfordning

Først og fremst vil jeg ønske alle et godt nytt år! Nå har jeg blogget i vel over 1 år litt frem og tilbake og jeg kan konkludere med at blogging er kommet for å bli. Derfor føler jeg også nå at jeg er klar for å kaste meg ut på NIBs første utfordring i år; GLOBAL CHIC ;)

Når jeg er ute å reiser ser jeg alltid etter suvernier som kan passe inn i interiøret, noe som er tidløst og noe som vil vekke minner fra den hyggelige tiden!

For meg har ferieminner ofte endt opp som steiner, sand på flaske, og et eller annet smykke som er veldig typisk for landet. for et par år siden dro jeg min elsk på norgesglass, og de er også perfekte til ferieminner! Noe av det vakreste jeg eier er de to norgesglassene jeg har med steiner og skjell fra vår første familieferie til Krotia og fra bryllupsreisen vår til Marokko.

På bryllupsreisen i Marokko fikk vi hver dag servert peppermynte-te fra de herligste små sølvkanner. Disse la jeg min elsk på fra dag 1! Fra en restaurant fikk vi vite at vi ikke måtte kjøpe disse billige fra markedet, men heller finne en antikkforretning og forandre frem en pris på en gammel brukt kanne. Disse var mye dyrere, men de var flottere og teen ble best på disse.

Jeg takker kelneren for det gode tipset, ellers hadde aldri denne flotte kannen fått pryde bokhylla mi!


Så vakre detaljer...


Neste drøm er å ta med barna til Spania eller Egypt. Flere norgesglass og vakre ting til hylla mi er høyt på ønskelisten :)


Men, så lenge for vi vente på at vinteren kommer her hjemme slik at ungene kan ta frem akebrett og skøyter.. Så får vi kose oss med de ferieminnene man har frem til sparegrisen rommer nok penger til nok en reise...Godt nytt år alle sammen!

4 kommentarer:

 1. Så koselig! Fra nå av skal jeg legge ting fra ferien min i norgesglass! Takk for tipset :)

  SvarSlett
 2. Så koselige ferieminner!! Riktig godt nytt år til deg og dine!

  KLEM KLEM
  ANETTE

  SvarSlett
 3. Kjempetips å legge ferieminnene i Norgesglass ;) Takk for tipset og lykke til i Global Chic :)

  SvarSlett
 4. Herlig ide, ferieminner på norgesglass...love it;) lykke til og all the best;)

  SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen noen ord hos meg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...