3. januar 2012

Krydder fra Christiana Glassmagasin og verdenskrydder!

Til bryllupet fikk vi denne flotte krydderkarusellen i gave fra min søster. Vi elsker den og gleder oss til å pusse opp kjøkkenet slik at slike vakre ting som denne krydderkarusellen endelig skal komme til sin rett!


Da jeg slang meg på NIBs utfordning med bilder av ferieminnene mine på norgesglass glemte jeg helt krydderet vårt! Vi hamstrer nemmelig te og krydder på våre reiser! Vi elsker mat med smak og er glade i å utforske nye smaker. (Når jeg en gang i tiden lette etter en hobby, satt jeg faktisk i lang tid å lurte på om jeg skulle starte en matblogg, men så ble det en interiørblogg i stedet da vi kjøpte hus..)


Nå ligger alt krydderet vi kjøpte i Marokko godt innpakket i plast, men når kjøkkenet blir ferdig skal vi ha en hylle med mange flotte krukker som skal romme alle de herlige smakene :) Krydder klarer seg godt i flere år på tette fine glass så sant de ikke åpnes for ofte, eller står i solskinn. Derfor har vi alltid noen poser i skuffen med krydder vi bruker til hverdags :)


Tenk om vi kunne kjøpt krydder på denne måten her hjemme også! Her er det ikke de karakteristiske tårna med krydder, men store sekker med krydder, pasta, mel osv.. Det lukter så fantastisk at smaksløkene går besjerk flere kilometer unna markedet :)Ahh... jeg savner Marokko.. kunne dratt tilbake dit med en gang! Men i stedet får vi kose oss her hjemme med den enn så lenge milde vinteren, finne frem regnjakka og dragen og gå ut å leke i vinden.. Nå kommer jammen EMIL leste jeg.. Jeg som ikke trodde Berit og Dagmar hadde forlatt landet enda!


Jeg har juleferie helt frem til 9 januar. Så frem til det skal jeg rydde og småpusle litt her hjemme og se om jeg klarer å male litt på badet :)

5 kommentarer:

 1. Krydder er feriehandel must nummer 1 for meg. Må ha med meg posevis av godsaker hjem hvergang. Ferieminner kan være så mangt alt for mye blir etterhvert med tiden lite pent. Krydder og stener og skjell på glass holder seg evig unge slik sett. Nydelig med Norgesglass. Jeg skal ha to hyller på kjøkkenet med diverse mat i slike glass. Macaroni er jo dekorativt så hvorfor i all verden gjemme det vekk i en skuff??
  Så mange fine poster du har laget. Gratulerer med de 1000 også. Ikke alle her har slike besøk hver dag, de fleste av oss ikke så feir i vei du. Jeg har passer 60 000 nå, men jeg har brukt over 2 år på det fordi jeg ikke driver med racer blogging ei heller aldri vært med på en NiB utfordring. Det har litt å si at man gjør det tror jeg.
  Takk for enda en koselig kommentar hos meg. Setter slik pris på de. :)

  Kos deg videre med ferien, kos deg!

  Klem!

  LineCathrin

  SvarSlett
 2. Så dumt forrige kommentaren forsvant med problemet jeg fikk. Tror det skjedde rett etter j eg var inne hos deg for fem minutter senere skulle jeg legge inn en kommentar hos litt slitt og bare mitt og da ble det bråstans. Alt jeg gjorde var å tilbakestille og lage nytt passord ved hjelp av mobilen. Takk og lov at jeg hadde oppgitt den. Takk for kos kommentar. Jeg har renovert kjøkken på den måten du gjør nå. Malte vegge, og skap, det var helt glatte skap vi hadde, så vi la på lekter så ble det a la quaker stil som jeg får nå. Vi skiftet benkeplate. Treverk fra Ikea. Jeg har aldri angret så mye på noe innkjøp enn det. Fraråder dere treverk på det sterkeste. Dere skal være ekstremt flinke med å olje de og hver bidige flekk må tørkes av. Vips før du vet ordet av det så har du mørke flekker rundt vasken. Hvis lommeboka ikke vil helronovere så er det dumt å kjøpe heltre som er både dyrere og ødelegges veldig mye fortere. Heltre har også kommet ut dårligst i test. har dere unger/ungdommer så er faren for flekker og fukt enda verre. Min gemal var veldig bestemt på at vi skulle aldri mere ha heltre og jeg var hjertens enig. Spar penge. Bruk de på fine knotter og annet som gir god stening på kjøkkenet heller. Maxbos laminat imitasjon av driveden er veldig fin og de fleste andre leverandører har også veldig fine imitasjoner.Ikea har en i valnøtt. Kan ikke si hvor sterkt jeg fraråder dette altså. Andre har sikkert en annen mening, men har man barn og ikke støv på hjernen eller fet lommebok såglem det. Håper rådet kommer godt med.
  Klem!

  SvarSlett
 3. Kirsebær laminat??!!! Iiik skrekk og gru. Huttetu det høres vondt å se på. Godt kommentaren min var til hjelp. Den var ment som det. Har man erfaringer med slikt er det kjekt å dele på dem. :)
  Bra forrige kommentar kom tilbake. Jeg følte meg hjeløs og likvidert et øyeblikk her i dag. Huffa.

  SvarSlett
 4. Herlig med et rikt utvalg av krydder på kjøkkenet,tror mange har en tendens til å bruke mye salt og pepper her til lands. Kjøper alltid med meg krydder fra Spania,men de har ikke samme utvalget der som i Marokko ser jeg.
  Klem M

  SvarSlett
 5. Heisann!

  Her var det mykje fint!

  Skal bli spennande å følge bloggen din framover!

  =)

  SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen noen ord hos meg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...